Altres activitats d'interès

Tratamiento del paciente hepático crítico
Dies 26 i 27 de setembre de 2024

Secretaría técnica
Dominique Monzó | dmonzo@fmcb.cat | www.aulaclinic.com

Curs d’Ecodinàmica: Monitoratge hemodinàmic mitjançant ecografia en el pacient crític
D'octubre a desembre de 2024

Ja et pots inscriure a la 1a edició del “Curs d’Ecodinàmica: Monitoratge hemodinàmic  mitjançant ecografia en el pacient crític” que organitzen els Serveis de Medicina Intensiva de l’Hospital de Sant Pau i de l’Hospital Universitari de Bellvitge. 30 hores de formació per dotar als professionals que tracten el pacient crític de coneixements en ecografia avançada, per incrementar la seva capacitat resolutiva davant el pacient amb inestabilitat hemodinàmica. 

Aquesta primera edició del curs compta amb l’aval científic de SEMICYUC (Sociedad Española de Medicina Intensiva Crítica y Unidades Coronarias), SOCMIC (Societat Catalana de Medicina Intensiva i Crítica) i FEPIMCTI (Federació Panamericana i Ibèrica de Medicina Crítica i Teràpia Intensiva.

 

És un curs online (del 2 d’octubre al 19 de desembre de 2024) amb una durada de 30 hores, i està dirigit a metges especialistes i residents que tinguin la seva activitat assistencial centrada en el malalt crític, sent recomanable que els alumnes tinguin coneixements d’ecografia bàsica.

 

Pots inscriure’t fins al 20 de setembre a http://docencia.recercasantpau.cat/ca/cursos/34

La inscripció del curs, amb places limitades per a 120 alumnes, costa 250 euros (socis MIR), 300 euros (socis no MIR) i 350 euros (no socis). Les societats a les quals s’aplica el descompte indicat són: SEMICyUC, SOCMIC, FEPIMCTI.

 

Posteriorment us podreu inscriure a les fases presencials del curs, amb grups reduïts, interacció amb els experts i practicant amb simuladors avançats d’ecocardiografia transtoràcica i transesofàgica.

 

Per a qualsevol dubte, pots contactar amb: ecodinamica@santpau.cat

Aval per a activitats científiques
Estatuts

Normativa sobre la sol·licitud de reconeixement a activitats científiques
Document PDF
413KB

Juntes anteriors

Formulari per a la sol·licitud de reconeixement a activitats científiques
Document PDF
681KB