Borsa de treball

Data Publicació: 29-09-2022
Referència: 13826
Descripció:

L´Hospital Santa Tecla a Tarragona, concertat amb la sanitat pública, busca un Metge Adjunt en Medicina Intensiva per incorporar a l´equip de l´UCI amb capacitat per 9 llits. S´Ofereix: - Contracte Indefinit per jubilació. - Jornada completa més guàrdies - Salari Segons conveni SISCAT: 50.000-55.000 euros bruts anuals - Formació Continuada - Accés a carrera professional Interessats/es contactar amb el Cap de Servei, la Dra. Bodí, al correu, mfbodi@xarxatecla.cat

Sol·licitar més informació

Data Publicació: 12-09-2022
Referència: 13784
Descripció:

Busquem intensivistes per l’Hospital de Sant Joan Despí El Consorci Sanitari Integral és una entitat pública de serveis sanitaris (primària i especialitzada), socials i sociosanitaris, amb 13 centres de treball ubicats a l’àrea de Barcelona, de l’Hospitalet de Llobregat i del Baix Llobregat. Actualment som, aproximadament, 3.000 professionals que treballem de forma conjunta per garantir la continuïtat assistencial. Per què treballar amb nosaltres? •Som un equip jove de 13 facultatius/ives amb un bon ambient de treball. •Disposem de 18 llits i sempre amb 2 intensivistes a les guàrdies. •Tenim un servei flexible i adaptable amb un marge de millora i creixement. Què t’oferim? •Compromís en l’actualització constant de coneixements. •Contracte de guàrdies en l’Hospital de Sant Joan Despí. •Contracte temporal de llarga duració amb possibilitat de incorporació a una plaça indefinida en futures convocatòries. Salari segons conveni SISCAT. Quins són els requisits? Graduat/ada en Medicina y especialitat en Medicina Intensiva, preferiblement, via MIR o l’homologació de la titulació requerida. Què he de fer si estic interessat/ada? Les persones interessades hauran de lliurar un Currículum Vitae a la següent adreça de correu electrònic: seleccio@csi.cat, indicant a l’assumpte la referència BET/0522 i per quin mitjà heu conegut aquesta oferta de treball.

Sol·licitar més informació

Data Publicació: 08-09-2022
Referència: 13776
Descripció:

El Hospital Universitari General de Catalunya ofrece 2 contratos laborales de médico intensivista: un contrato en horario de guardias y otro en horario de guardias + mañanas. Buenas condiciones laborales y económicas. UCI polivalente de 21 camas (neurocirugía, cirugía cardiaca, unidad coronaria). Interesados enviar CV a la Dra. M. Dolores Bosque. mdbosque@quironsalud.es.

Sol·licitar més informació

Data Publicació: 09-06-2022
Referència: 13479
Descripció:

A l'Hospital Universitari Dexeus cerquem metge/ssa especialista en Medicina Intensiva per la cobertura de l'atenció continuada al nostre servei. Oferim contractes laborals d'atenció continuada a jornada completa o parcial segons les teves necessitats.

Sol·licitar més informació