Borsa de treball

Data Publicació: 09-06-2022
Referència: 13479
Descripció:

A l'Hospital Universitari Dexeus cerquem metge/ssa especialista en Medicina Intensiva per la cobertura de l'atenció continuada al nostre servei. Oferim contractes laborals d'atenció continuada a jornada completa o parcial segons les teves necessitats.

Sol·licitar més informació

Data Publicació: 31-05-2022
Referència: 13435
Descripció:

Des de la Gerència i el Servei de Medicina Intensiva de l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida, s’ofereixen dues places vacants de Facultatiu/iva Especialista en Medicina Intensiva amb jornada completa. Aquesta plaça inclou activitats de visita a pacients a UCI i a les plantes (UCI sense parets), atenció continuada a UCI, docència i recerca clínica. Es requereix: • Títol de metge especialista en Medicina Intensiva Es valorarà: • Experiència professional • Capacitat de treball en equip S’ofereix: • Contracte amb jornada completa • Activitats de formació continuada • Desenvolupament professional • Possibilitat de realització de recerca en el mateix servei i en grup consolidat de l’IRBLleida de Medicina Intensiva • Possibilitat de fer la Tesi doctoral • Incorporació immediata Interessats/des: Les persones interessades podeu contactar amb la Direcció de Persones i Desenvolupament Professional enviant currículum a direcciopersonal.lleida.ics@gencat.cat o a través del telèfon de contacte 973705221.

Sol·licitar més informació

Data Publicació: 26-05-2022
Referència: 13418
Descripció:

El Servei de Medicina Intensiva de l’Hospital Universitari de Bellvitge ofrece 2 plazas de Facultativo  Especialista en Medicina intensiva de jornada completa formato horario mixto, (guardias y asistencia convencional). 

El Servei de Medicina Intensiva de l’Hospital universitari de Bellvitge forma parte de un hospital terciario con una amplia cartera de servicios,  dispone 48 camas con programas de trasplante cardiaco, hepático, ECMO, neurocríticos, transporte interhospitalario de pacientes críticos de alta complejidad. Posibilidad de incorporación en las diferentes áreas de investigación y docencia.

Interesados contactar con rmanez@bellvitgehospital.cat 

Sol·licitar més informació

Data Publicació: 18-05-2022
Referència: 13381
Descripció:

S’incorporarà a ALTHAIA, Xarxa Assistencial Universitària de Manresa www.althaia.cat. La fundació Althaia gestiona recursos d’Atenció Especialitzada, Atenció Primària, Atenció Sociosanitària, Salut Mental i Atenció Mutual i Privada. Compta amb 418 llits d’aguts, 20 llits de crítics i 50 de sociosanitaris. Som una xarxa assistencial de referència per a 260.000 habitants, procedents del Bages, del Solsonès i del Moianès, així com de la Cerdanya i el Berguedà. És una institució docent i en el grau de Medicina i Cirurgia col·labora amb la UIC i la UVic-UCC. El Servei de Medicina Intensiva d'Althaia és el conjunt de recursos i coneixements orientats a l’atenció del malalt crític, o amb risc vital, en qualsevol àmbit de la institució. També es responsabilitza dels pacients agreujats a Urgències o Hospitalització de Sant Joan de Déu i als altres edificis (Clínica Sant Josep i Centre Hospitalari) o extra-hospitalaris mitjançant el SEM. Forma metges especialistes en Medicina Intensiva i estudiants de Medicina i infermeria. Té una forta dedicació a la recerca clínica aplicada. També coordina la donació d’òrgans per a trasplantaments dins de la Institució. Es requereix: Títol d’Especialista en Medicina Intensiva, via MIR Es valorarà: Experiència en l'especialitat Bona relació interpersonal Capacitat de treball en equip Adaptació als canvis (flexibilitat) Orientació a la millora continua S’ofereix: Contracte indefinit. Jornada completa (1688 hores anuals). Horari: 2 dies a la setmana de 8 a 15h i resta de jornada en guàrdies d'atenció continuada de 15 a 8h dies laborables i 24h dies festius. Retribució segons conveni SISCAT Incorporació a grups de recerca clínica Formació continuada i carrera professional Incorporació: Immediata

Sol·licitar més informació

Data Publicació: 26-04-2022
Referència: 13268
Descripció:

L’Hospital Universitari Dr. Josep Trueta de Girona necessita cobrir dos llocs de treball de facultatiu/facultativa adjunt especialista per al servei de Medicina Intensiva, via MIR. Incorporació immediata. La durada inicial del contracte serà de 6 mesos, amb possibilitat de continuïtat. Les persones interessades poden fer la inscripció telemàtica a la borsa de treball de l‘Institut Català de la Salut a l’enllaç següent: https://www.ics.intranet.gencat.cat/SGRH/Acces.aspx Per aportar la documentació i el currículu

Sol·licitar més informació

Data Publicació: 22-04-2022
Referència: 13253
Descripció:

El Consorci Sanitari de Terrassa (CST) té la necessitat de contractar metges/ses especialistes en medicina intensiva. Per a més informació marqueu l'enllaç adjunt: https://cst.cat/oferta-treball/metges-ses-especialistes-en-medicina-intensiva-med-346/ Les persones interessades podeu enviar el CV al correu electrònic: seleccio@cst.cat o bé trucar al 937310007 ext: 2098 per qualsevol dubte. El termini de presentació és fins el 31 de juliol de 2022.

Sol·licitar més informació

Data Publicació: 25-03-2022
Referència: 13144
Descripció:

Hospital Sanitas CIMA está interesado en poder contar con profesionales para el área de Medicina Intensiva. Salario competitivo y buenas condiciones laborales. Si interesados contactad con asalasp@sanitas.es.

Sol·licitar més informació

Data Publicació: 15-03-2022
Referència: 13084
Descripció:

Busquem metge intensivista per cobrir guardies a la Clinica Corachan. Disposem de 8 llits al servei de crítics. Els horaris de les guardies serien en torn de nit (de 18 a 8h) i de caps de setmana (de 8 a 8h). Contracte laboral. Interessats enviar CV a Montse Roca, mail coordinacion@idealmedic.com

Sol·licitar més informació

Data Publicació: 02-03-2022
Referència: 13034
Descripció:

Necessitem incorporar intensivistes per completar l'staff a la UCI del Complexe hospitalari Moisès Broggi. Es tracta d'una UCI polivalent de 18 llits, amb projecte aprovat a 32 llits per finals de 2023, en un hospital d'àmbit comarcal amb una població de referència de 400.000 habitants. Oferim possibilitat d'incorporar-se a l'staff de forma indefinida (fins convocatoria) o cobertura de reduccions de jornada de staff o guardies. Es tracta d'una plantilla jove, amb interès en la formació continuada, iniciant la recerca i la docència i amb molt potencial de desenvolupament. L'assistència durant la guardia la cobreixen dos intensivistes. Incorporació abans de l'estiu.

Sol·licitar més informació